Apartmani Lada Vuskovic Supetar | Apartments Croatia Island of Brac

Apartmani Lada Vušković - Supetar

APARTMANI LADA - VUŠKOVIĆ su smješteni na otoku Braču u Supetru i udaljeni su od mora 160 metara. Nudimo smještaj u 8 apartmana.
Plaže u blizini apartmana su izuzetno atraktivne, sa svim pratećim sadržajima kao što su jedrenje, skijanje na vodi, letenje padobranom, vožnja gliserom, mogucnost iznajmljivanja skutera, caffeima i restoranima. Takoder, na otoku Braču postoji nekoliko mirnijih plaža nedaleko od apartmana.

Sve navedeno, uz gostoljubivost i uslužnost domaćina apartmana, jamstvo su da ćete kao gosti Apartmana Vušković provesti izuzetno ugodan godišnji odmor.
Možemo obećati i dobru zabavu. Zar nije ugodno buditi se uz pjev ptica. Uz to uživati ćete u tišini i svježem morskom zraku a i prekrasnoj panorami Dalmatinske obale kao i na lijepim plažama nedaleko naše kuće. U mogućnosti smo za Vas organizirati grupno ronjenje.

Želite na odmor?
Potreban vam je odmor nakon napornog rada!?
Zovite nas! Zašto?
Učinit ćemo sve od sebe za vaš što kvalitetniji odmor.

Supetar - Otok Brač

Supetar je mali grad na otoku Braču, ujedno je i njegovo središte. Ovaj grad očarava svojom jednostavnošću i ljepotom. Iz grada polazi glavnina trajekta i brzih brodova koji Brač povezuje s kopnom. Idealno je odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini i prirodnim ljepotama. Već odavno je omiljeno ljetovalište zbog svojih prelijepih i dugih pješčanih plaža, obrubljenih borovom šumom. Plaže u Supetru su stjenovite, šljunčane, a na nekim se plažama u moru nalazi pijesak.
vidi više

Apartmani Lada - Vušković

APARTMANI LADA -VUŠKOVIĆ su smješteni na otoku Braču u Supetru i udaljeni su od mora 160 metara. 
Apartmani Vušković nude smještaj u 8 apartmana.
vidi više